Turistička organizacija Prijestonice Cetinje

cis1

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 30,31,32)
Telefon: 041 230 250, 067 266 260
Fax: 041 230 253
E-mail: info@cetinje.travel
Web: cetinje.travel

VD direktora:

Nikola Jablan
Email: nikola.jablan@cetinje.travel

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje osnovana je u martu 2005. godine. Osnivač Organizacije je Prijestonica Cetinje, a njena prava i obaveze utvrđene su Zakonom o turističkim organizacijama i Statutom Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Djelovanje Turističke organizacije Prijestonice Cetinje odnosi se na unaprijeđenje i promociju izvornih vrijednosti područja Prijestonice Cetinje u pravcu razvoja turizma, saradnju sa pravnim i fizičkim licima koja se bave turizmom i ugostiteljstvom, muzejima, crkvama, gradskom upravom, nacionalnom turističkom organizacijom, civilnim sektorom i drugim subjektima koji se na posredan ili neposredan način bave turizmom i ugostiteljstvom.

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje bavi se i organizacijom kulturnih, sportskih i drugih manifestacija koje doprinose obogaćivanju turističke ponude na gradskom i ruralnom području. Takođe, pomenuta organizacije podstiče i organizuje aktivnosti vezane za zaštitu životne sredine, obezbjeđuje smještaj i osmišljava aktivnosti tokom boravka studijskih grupa i novinara na teritoriji Prijestonice Cetinje, pruža informacije turistima, registruje i prati turistički promet i sprovodi druge aktivnosti vezane za ocjenjivanje kvaliteta turističkog proizvoda na području Prijestonice Cetinje.

punkt1

Prijava boravka: Zgrada Prijestonice Cetinje, kancelarija broj 32

Info punktovi

U okviru Turističke organizacije Prijestonice Cetinje djeluje info punkt na gradskom području, te turistički parking.

Info - punkt 1: Ćipur, staro igralište. 067 265 408

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018