DOO "SPORTSKI CENTAR CETINJE"

Adresa: Obilića bb
Telefon: 041 241 385
Fax: 041 234 634
E-mail:  sportski.centar@cetinje.me

VD direktora:
Željko Komnenić
Telefon: 041 241 385

DOO "SPORTSKI CENTAR CETINJE" obavlja djelatnosti iz oblasti sporta i fizičke kulture, te dopunske djelatnosti koje se odnose na ugostiteljstvo i trgovinu na veliko i malo.

Osnovna djelatnost i djelatnost od posebnog interesa odnosi se na pružanje usluga u oblasti sporta, fizičkog vaspitanja i sportske rekreacije, pružanje usluga takmičarskom sportu, održavanje postojećih i gradnju novih sportskih objekata, podsticanje i razvijanje sa drugim srodnim organizacijama i sistematski rad na zadovoljavanju potreba građana i drugih korisnika iz sfere sporta i fizičke kulture.

Kompleks DOO "SPORTSKI CENTAR CETINJE", čija ukupna površina iznosi 5.500 kvadratnih metara, obuhvata veliku sportsku dvoranu, a u objektu se nalaze i brojne upravne i poslovne prostorije.

U okviru DOO “SPORTSKI CENTAR CETINJE” egzistira pet sektora, i to:

  • Sektor za pravne, opšte i kadrovske poslove
  • Sektor za sport i fizičku kulturu
  • Sektor za poslove marketinga, prodaje, ugostiteljstava i turizma
  • Sektor ekonomije i finanasija
  • Tehnički sektor

Hotel “Sport in”

U sklopu DOO “SPORTSKI CENTAR CETINJE” djeluje i hotel “Sport in”, koji je kategorisan sa tri zvjezdice. Hotel ima dvije jednokrevetne sobe, pet dvokrevetnih, dvije trokrevetne i jednu četvorokrevetnu sobu, a nudi mogućnost noćenja sa doručkom, polupansion i puni pansion.

U sklopu hotela nalazi se restoran sa barom, te dvije sale kapaciteta do 250 mjesta. Hotel i restoran zajednički organizuju konferencije, svadbe, godišnjice, rođendane, diplomatske proslave i slave, a u ponudi je i catering servis za teritoriju Crne Gore, koji podrazumijeva doručak, kafe-pauze, cocktail – party, švedski sto i drugo.

Adresa: Obilića bb
Telefon: 041 231 177
Fax: 041 231 171
E-mail:   sportinct@t-com.me
Web:  http://www.hotel-sportin-cetinje.host22.com/

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018