Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Crne Gore
05.02.2024

Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine obavještava zainteresovanu javnost da će se u srijedu 7. februara, u sali Skupštine Prijestonice Cetinje, sa početkom u 10 časova, održati Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Crne Gore.

Pozivaju se građani, pravna i fizička lica, nevladine organizacije, mjesne zajednice i drugi zainteresovani subjekti da učestvuju u Javnoj raspravi.

Prostorni plan Crne Gore je strateški dokument i opšta osnova organizacije i uređenja prostora Crne Gore kojim se određuju državni ciljevi i mjere prostornog razvoja, u skladu sa ukupnim ekonomskim, socijalnim, ekološkim i kulturno-istorijskim razvojem Crne Gore.

Pozivamo vas da svojim primjedbama i sugestijama učestvujete u javnoj raspravi koja će trajati do 13 časova.

Nacrt Prostornog plana Crne Gore objavljen je na sajtu Vlade Crne Gore https://www.gov.me/clanak/prostorni-plan-crne-gore i na sajtu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine: www.gov.me/mdup/javna-rasprava

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostaviti na arhivu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, IV Proleterske brigade broj 19, Podgorica, radnim danima u terminu od 08.00h do 13.00h, zaključno sa 29. 04. 2024. godine, kao i putem e-mail adrese ppcg@mdup.gov.me .

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018