Aktuelnosti iz prijestonice
četvrtak, 19 oktobar 2017 16:10

Raspisan Konkurs za dodjelu stipendija

Komisija za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje raspisala je danas Konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2017/2018 godinu.

četvrtak, 19 oktobar 2017 12:59

Ambasador Malte posjetio Prijestonicu

Gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović, razgovarao je danas na Cetinju sa ambasadorom Malte, Džejmijem H. Kremonom.

srijeda, 18 oktobar 2017 19:55

Toni Parsons boravio na Cetinju

Jedan od najznačajnijih savremenih britanskih i svjetskih pisaca Toni Parsons boravio je danas na Cetinju u okviru petodnevne posjete Crnoj Gori. On se susreo sa gradonačelnikom Prijestonice Aleksandrom Bogdanovićem, nakon čega je održao književno veče u prepunoj sali Nacionalne biblioteke „Đurđe Crnojević“.

Izložba eksponata „Grčka i Crna Gora – dva bratska naroda“ dr Panajotisa Koliomihalisa, otvorena je večeras u holu Nacionalne biblioteke „Đurđe Crnojević“ na Cetinju.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku književniku Miloradu Popoviću, dobitniku Njegoševe nagrade za 2017. godinu, za roman “Čovjek bez lica”.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku stonoteniseru Filipu Radoviću, koji je osvojio zlatnu medalju na Evropskim igrama mladih paraolimpijaca u Đenovi u pojedinačnoj konkurenciji.

Foto izložba povodom kampanje „Pogled na Cetinje 2011-2021“, koju je pokrenula Prijestonica Cetinje, otvorena je danas na Dvorskom trgu.

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade objavio je danas Javni poziv za izbor članova Lokalnog savjeta za mlade Prijestonice Cetinje.

Strana 1 od 167