Aktuelnosti iz prijestonice

Gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović, razgovarao je danas na Cetinju sa direktorom Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore, Mirsadom Mulićem.

Gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović, razgovarao je danas na Cetinju sa ambasadorom Republike Hrvatske u Crnoj Gori, Veselkom Grubišićem.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Milutin Simović, boravio je danas u radnoj posjeti Cetinju i tom prilikom se sastao sa gradonačelnikom Prijestonice, Aleksandrom Bogdanovićem sa saradnicima i predsjednikom Skupštine Prijestonice, Jovanom Martinovićem. On je imao niz susreta, između ostalog sa cetinjskim privrednicima, kao i sa predstavnicima mjesnih zajednica iz Riječke i Katunske nahije. Potpredsjednik Simović i gradonačelnik Bogdanović obišli su radove u prostoru nekadašnje fabrike Košuta, kao i preduzeće Martex.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje, Aleksandar Bogdanović, razgovarao je danas sa glavnim izvršnim direktorom CKB-a, Pal Kovačem, koji je za prvu radnu posjetu nekoj crnogorskoj opštini odabrao upravo Cetinje.

Na 24. zasijedanju Skupštine Prijestonice danas je usvojen Izvještaj o radu gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića za 2016. godinu.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku stonoteniseru Filipu Radoviću, koji je danas osvojio zlatnu medalju na turniru u njemačkom Bajrotu.

Izložba „Slovačke karikature“ deset najboljih slovačkih umjetnika otvorena je večeras u galeriji Matice crnogorske na Cetinju.

Nacrt zakona o prijestonici donosi mnogo bolja i jasnija rješenja u odnosu na onaj iz 2008. godine, naročito sa aspekta afirmacije i razvoja Cetinja – kazao je Pobjedi Aleksandar Bogdanović.

Strana 1 od 153