Zamjena krovnog pokrivača i oluka na JPU „Zagorka Ivanović“
05.09.2023

Prijestonica Cetinje, posredstvom Sekretarijata za investicije i održivi razvoj, izvodi radove na zamjeni krovnog pokrivača na vaspitnoj jedinici „Centralni vrtić“ u okviru Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“.

Radovi u ovoj fazi podrazumijevaju adaptaciju krovnog pokrivača i zamjenu oluka na vrtiću, a projektom je planirano i postavljanje termoizolacije, kako bi svi cetinjski mališani spremno dočekali zimu.

Realizacijom ovog projekta dobijaju se kvalitetniji uslovi za boravak, obrazovanje i vaspitanje djece, kao i bolji uslovi za rad zaposlenih, a u prethodnom periodu Prijestonica Cetinje je pomenutom vrtiću donirala i namjensko vozilo za prevoz hrane i klima uređaje.

Unapređenje i razvoj predškolskog obrazovanja su prioriteti Prijestonice Cetinje, a pored ulaganja u infrastrukturu, usvajanjem Odluke o dopuni Odluke o oblicima socijalne i dječije zaštite stvoreni su svi preduslovi za realizaciju najavljenog programa “Vrtić za sve”, koji ima za cilj da svi cetinjski mališani dobiju pravo na besplatan vrtić.

Izvođač radova na zamjeni krovnog pokrivača i oluka je cetinjska firma Bombeton d.o.o. a rok izvođenja radova je 45 radnih dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018