Raspisan Javni poziv za raspodjelu sredstava za podršku Start Up biznisima
22.04.2024

Prijestonica Cetinje raspisala je Javni poziv za raspodjelu sredstava za realizaciju mjere Podrška Start Up biznisima, koja se realizuju posredstvom Društva sa ograničenom odgovornošću „Agencija za razvoj i podršku poslovanju“ Cetinje za 2024. godinu.

 

Pozivaju se fizička i pravna lica koja imaju registrovanu djelatnost sa sjedištem u Prijestonici Cetinje da se prijave na Javni poziv.

 

Prijaviti se mogu samo lica koja posluju ne duže od 12 mjeseci do dana raspisivanja Javnog poziva ili fizička lica koja će registrovati svoju djelatnost u roku od tri mjeseca od dana potpisivanja ugovora o zakupu poslovnog prostora.

 

Mjera Podrška Start Up Biznisima se realizuje posredstvom Društva sa ograničenom odgovornošću „Agencija za razvoj i podršku poslovanju“ Cetinje, i ima za cilj: stvaranje uslova za razvoj novih biznisa, otvaranje novih radnih mjesta i unaprjeđenje socioekonomske situacije u Prijestonici Cetinje.

 

Prijestonica Cetinje za realizaciju ove mjere opredjelila je Budžetom za 2024. godinu, iznos od 20.000,00 €.

 

Zakupcima su na raspolaganju deset radnih mjesta u Open space prostoru. Ovom mjerom predviđeno je da Prijestonica Cetinje sufinansira zakup poslovnih prostorija u iznosu od 100% cijene zakupnine u prvoj godini, 75% u drugoj godini i 50% u trećoj godini zakupa.

 

Zakupcima poslovnih prostora u DOO „Agenciji za razvoj i podršku poslovanju“ Cetinje obezbijeđeni su sljedeći resursi:

- Wi-Fi Internet - optička veza;

- komunalije (struja, voda, grijanje, sanitarni čvor);

- prezentacioni i konferencijski prostor i odgovarajuća oprema;

- podrška u osnivanju i registraciji novih preduzeća i

- usluge konsaltinga i edukacije.

 

Tekst Javnog poziva i aplikacioni formulari se mogu preuzeti sa sajta Prijestonice Cetinje www.cetinje.me, kao i upitom na email biznis.centar@cetinje.me.

 

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

 

Popunjena aplikaciju sa propratnom dokumentacijom podnosi se Komisiji za raspodjelu sredstava za realizaciju mjere Podrška Start Up biznisima koja se realizuje posredstvom Društva sa ograničenom odgovornošću „Agencija za razvoj i podršku poslovanju“ Cetinje, u zapečaćenoj koverti sa naznakom „Podrška Start Up biznisima“ na adresu: Bulevar crnogorskih junaka br. 91, 81250 Cetinje ili putem emaila na adresu biznis.centar@cetinje.me.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018