Svečano obilježen prijem đaka prvaka u cetinjskim osnovnim školama
04.09.2023

U cetinjskim osnovnim školama jutros su održane svečanosti povodom početka nove školske godine i prijema nove generacije đaka prvaka.

U ime Prijestonice Cetinje, zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović pozdravila je upravu i nastavnike škola, roditelje i đake prvake, poželivši im toplu dobrodošlicu u školu i srećan i uspješan početak školovanja.

U svom obraćanju, zamjenica gradonačelnika Prijestonice poručila je da je danas poseban dan jer označava početak školovanja za naše najmlađe sugrađanke i sugrađane, kada će zakoračiti u najljepše razdoblje svog života - đačko doba, te da od ovog trenutka počinju graditi mostove prema budućnosti koji će ih voditi kroz svijet znanja, prijateljstva i iskustva.

“Dragi đaci prvaci, želim da znate i upamtite koliko ste posebni i koliko su ovaj dan i vaš dolazak bitni za nas, jer upravo vi predstavljate najbitniji resurs i budućnost naše Prijestonice. Svako od vas ponaosob nosi sa sobom jedinstvenu priču i talente koje ćete otkriti tokom svojih školskih godina, a upravo ova škola je mjesto gde ćete imati priliku da rastete, učite i postanete najbolja verzija sebe”, navela je zamjenica Ana Novović.

Posebnu notu svečanostima dali su učenici cetinjskih osnovnih škola, koji su sa svojim nastavnicima priredili kulturno-zabavni dio programa i kroz muziku, pjesmu, recitaciju i ples pokazali svoje talente, trud i predanost.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018