Jednokratna pomoć za cetinjske đake prvake
31.08.2023

Prijestonica Cetinje obezbijediće roditeljima i starateljima mališana koji će u školskoj 2023/2024. godini pohađati prvi razred osnovne škole jednokratnu pomoć u vrijednosti od 50€ za kupovinu školskog pribora.

Sredstvima planiranim Odlukom o budžetu za 2023. godinu, Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje transferisaće na žiro-račun roditelja ili staratelja navedena novčana sredstva za 160 učenika gradskih i škola na ruralnom području i to: prvacima OŠ “Njegoš” i OŠ “Lovćenski partizanski odred”, kao i svim učenicima OŠ “Boro Vukmirović” sa Rijeke Crnojevića i OŠ “Šunjo Pešikan” sa Trešnjeva.

Na ovaj naćin, Prijestonica pokazuje kontinuiranu brigu za svoje najmlađe i kao odgovoran partner lokalnoj zajednici nastaviće sa konceptom društvene odgovornosti i u narednom periodu, iznalazeći rješenja koja će u najkraćem roku doprinijeti bržem i kvalitetnijem rješavanju problema s ciljem da se svim učenicima olakša proces učenja i obezbijedi bezbrižno školovanje.

Podsjećamo da je nova gradska uprava i u prethodnom periodu sprovela brojne aktivnosti u cilju podrške cetinjskim osnovcima, kroz razne projekte koji afirmišu znanje, kao resurs od neprocjenjive vrijednosti i da će svim raspoloživim sredstvima i ubuduće djelovati u tom pravcu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018