Večeras se očekuje rekordna posjećenost: Za dvije noći više od 20.000 ljudi na Montenegro Beer Fest-u
30.07.2023

Drugo veče Montenegro Beer Fest-a bilo je ispunjeno raznolikim muzičkim žanrovima u kojima je uživala mnogobrojna crnogorska publika.

Počevši od 20 časova, The Grupa je svojim autentičnim performansom pripremila teren za još jedno festivalsko veče. Njihova energija i strast prema muzici prelila se na publiku koja je uživala u svakom trenutku njihovog nastupa.

Nakon toga, scenom su zasijale muzičke zvijezde regiona, Neno Belan i Kiki Lesendrić i Piloti, čija muzička virtuoznost i energija na bini su oduševili sve prisutne, a publika je pjevala stihove poznatih pjesama i uživala u svakom taktu.

Mladi i talentovani pjevač Nucci oduševio je svojim nastupom i posebno zagrijao ljubitelje trep scene. Njegove pjesme dodatno su obogatile veče i doprinijele posebnoj atmosferi festivala.

Završnica večeri pripala je sarajevskom hip-hop triju Helem Nejse, koji su svojim urbanim zvukom i harizmatičnim nastupom ostavili snažan utisak na sve posjetioce festivala.

Organizatori su izuzetno zadovoljni odzivom publike i kvalitetom muzičkih izvođača i činjenicom da Montenegro Beer Fest nastavlja da okuplja ljubitelje dobre muzike i piva, pružajući im jedinstveno festivalsko iskustvo.

Dobar provod nastavljamo večeras uz još iznenađenja i sjajnih muzičkih nastupa. Pozivamo sve da nam se pridruže i da zajedno provedemo još jedno nezaboravno veče trećeg Montenegro Beer Fest-a uz Isaka Šabanovića, Bajagu i instruktore i Breskvicu.

Organizator događaja je MNE Event, a pokrovitelji festivala su Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje. Generalni sponzor festivala je VolcanoBet.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018