Potpisani ugovori sa predstavnicima nevladinih organizacija kojima su raspodijeljena sredstva za projekte i programe za 2022. godinu
17.01.2023

Danas je u Prijestonici Cetinje organizovano potpisivanje ugovora sa predstavnicima nevladinih organizacija kojima su raspodijeljena sredstva za projekte i programe za 2022. godinu.

Nevladine organizacije za čije projekte i programe su odobrena sredstva su: NVU „FLUX”, NVU Udruženje paraplegičara Cetinje”, NVU Udruženje roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju - Razvitak”, NVU Radio klub Cetinje”, NVU Hor Luča”, NVU Društvo za zaštitu životinja Feniks” i NVO „Linija”.

Jedan od prioriteta gradske uprave je saradnja sa civilnim sektorom i pomaganje projekata nevladinih organizacija koje imaju veliki značaj i ulogu u razvoju zajednice i koje daju doprinos ukupnom društveno-ekonomskom razvoju Cetinja i Crne Gore. U tom pravcu, Prijestonica Cetinje je raspisala Konkurs za raspodjelu sredstava za projekte i programe nevladinih organizacija, a pravo učešća na konkurs imale su nevladine organizacije koje su do dana raspisivanja konkursa registrovane u Crnoj Gori, sa sjedištem u Prijestonici Cetinje, za projekte koji se realizuju na teritoriji Prijestonice, odnosno čiji su korisnici dominantno građanke i građani Cetinja.

Ukupan iznos sredstava opredijeljenih Budžetom Prijestonice Cetinje za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2022. godinu iznosio je 23.000,00 eura, odnosno 0,5% tekućeg budžeta Prijestonice.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018