Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima obišao Vaspitnu jedinicu „Centralni vrtić“
12.12.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević obišli su Vaspitnu jedinicu „Centralni vrtić“, koja funkcioniše u okviru Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“, nakon završenog projekta adaptacije.

Projekat adaptacije Vaspitne jedinice „Centralni vrtić“, koji je Prijestonica Cetinje sufinansirala, započeo je u oktobru mjesecu. Projektom je obuhvaćena zamjena kompletne vodovodne i kanalizacione mreže i renoviranje vrtića, počevši od fasade i prilaza ustanovi, do rasvjete, plafona, podova i izgradnje toaleta.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković u razgovoru sa direktoricom JPU „Zagorka Ivanović“ Majom Mićunović, istakao je da je neophodno da djeca imaju adekvatne uslove za igru, druženje i početak edukacije, te da će im Prijestonica Cetinje i u budućnosti biti podrška na sličnim projektima, kako bi vrtić učinili još boljim mjestom za djecu koja u njemu borave.

Direktorica Maja Mićunović se u svoje ime i u ime zaposlenih zahvalila na saradnji i podršci koju Prijestonica Cetinje pruža, naglasivši da ih raduje što će djeca imati mogućnost da pohađaju predškolsko obrazovanje u boljim i kvalitetnijim uslovima.

Gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću je ovom prilikom uručena zahvalnica za doprinos u adaptaciji Vaspitne jedinice „Centralni vrtić“, a djeca su svojim vaspitačicama priredila kulturno-zabavni program.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018