JU „Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom“ proslavio 9 godina rada
24.11.2022

Svečano obilježavanje 9 godina rada JU „Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje" upriličeno je večeras u Crnogorskoj galeriji umjetnosti „Miodrag Dado Đurić”.

Na svečanosti su govorili gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i direktor Centra za dnevni boravak Božidar Drecun.

„Kao lokalna samouprava pokazujemo odgovornost i svjesni smo da je konstantno ulaganje napora u poboljšanje položaja djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom važno na putu ka ravnopravnosti i njihovoj integraciji u sve sfere društvenog života. Važno nam je da oni budu ravnopravni članovi našeg društva i doprinesu razvoju i napredovanju našeg grada”, naveo je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.

Direktor Dnevnog centra Cetinje Božidar Drecun istakao je da sve aktivnosti u Dnevnom centru rade uz mnogo ljubavi, podrške, solidarnosti i brige jedni o drugima i da je to ono što ih motiviše i inspiriše da budu još bolji.

„Želim da kažem da je Dnevni centar Cetinje mjesto gdje se radujemo uspjesima naših korisnika, svakom novom koraku koji pređu, svakoj novoj riječi koju izgovore i svakom osmjehu koji nam upute”, naveo je direktor Dnevnog centra Božidar Drecun.

Na svečanosti je prikazan video u kojem su sažete najvažnije aktivnosti koje je kolektiv Dnevnog Centra pokrenuo u proteklih devet godina, a kroz koje je dat vidljiv i značajan doprinos korisnicima Centra, njihovim porodicama, ali i cijeloj društvenoj zajednici.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018