Započeta temeljna rekonstrukcija objekta Sportskog centra
16.09.2022

Prijestonica Cetinje je otpočela realizaciju projekta rekonstrukcije objekta Sportskog centra koja podrazumijeva zamjenu kompletnog krovnog pokrivača, oluka i djelimičnu sanaciju fasade.Rekonstrukcijom će se riješiti višedecenijski problem prokišnjavanja prostorija i velike vlage što je značajno otežavalo rad zaposlenima i svim korisnicima ovog objekta.

Radove izvodi cetinjska firma „Bombeton“, a ukupna vrijednost radova je 740.000 eura sa PDV-om. Ovaj projekat se realizuje kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2022. godinu, a finansira se iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

U toku realizacije ovog projekta, započeće i realizacija nove aktivnosti koja ima za cilj zamjenu svih prozora i vrata na zgradi Sportskog centra koja se finansira kroz međunarodni IPA program za Pametno upravljanje energijom i promociju obnovljivih izvora energije (INER).

Nakon realizacije ovih projekata steći će se uslovi da svi sportisti i drugi korisnici usluga i prostora u zgradi Sportskog centra mnogo bolje i kvalitetnije obavljaju svoje redovne aktivnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018