Cetinje ja naš ponos, a vama i sličnima vječiti trn u oku
02.05.2022

Reagovanje gradonačelnika Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića na izjavu lidera DF Andrije Mandića:

Kada imate provincijalni kompleks, koji Andrija Mandić i njegovi podržavaoci pokazuju decenijama, onda ne čudi da mrzite grad kojim bi se svako u svijetu ponosio.

Cetinje je naš ponos i najveća emocija, a vama i sličnima vječiti trn u oku. Boli vas što su sve najveće crnogorske pobjede kretale i kreću sa Cetinja.

Grad Heroj, grad Ivana Crnojevića, Sv. Petra Cetinjskog, velikog Njegoša, Lubarde i Lesa Ivanovića, narodnih heroja, najboljih ljekara, umjetnika, sportista - grad vrijednih radnika koji su izgrađivali Crnu Goru. 

Zato kad Andrija Mandić i njemu slični kažu da mrze Cetinje oni u stvari pokazuju da ne vole Crnu Goru, njenu slobodu i nezavisnost za koju su ginule generacije najboljih sinova i kćeri Crne Gore. Jer vama je ionako Crna Gora bitna samo oko prvoga, kad liježu plate i uplate iz državnog budžeta. Svim ostalim danima vi ste na usluzi svojim šefovima iz prijestonice jedne od susjednih država. Ali je dobro da konačno pokazujete svoje pravo lice, iako se sjećamo kako ste upravo na Cetinje dolazili u finišu svoje neuspješne predsjedničke kampanje, pokušavajući da prevarite ponekog, glorifikujući naš grad.

"Ko neće brata za brata, hoće tuđina za gospodara" je stara poslovica koja savršeno opisuje marionetsku i petokolonašku politiku jednog od lidera DF koji će zasigurno biti upisan kao najveći politički gubitnik u istoriji Crne Gore. Njegova politika je već danas gubitnička u Crnoj Gori, a uskoro će i svijetli Nikšić biti oslobođen Mandićeve politike prošlosti i ponižavanja Crne Gore.

Cetinje je bilo, jeste i biće prijestonica i ponos nezavisne, antifašističke, građanske Crne Gore, a Andrija Mandić će uskoro u političku prošlost, upamćen kao i svi oni koji su služili interesima druge države i više voljeli tuđe od svojega!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018