Gradonačelnik Đurašković organizovao prijem za Mariju Vuković
28.03.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković organizovao je prijem za crnogorsku atletičarku Mariju Vuković, koja je na Svjetskom dvoranskom prvenstvu održanom u Beogradu osvojila četvrto mjesto.

“Postignuti rezultati plod su kvalitetnog, stručnog i napornog i vašeg ličnog i trenerskog rada. Nadam se da će naredne Olimpijske igre biti prilika za najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri”, kazao je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima, Prijestonica će u susret narednim OI, a na prijedlog Marije i njenog tima, opredijeliti određena finansijska sredstva, kao vid podrške grada svemu onome što slijedi.

“Ta podrška možda do sada nije bila u kontinuitetu pružana. Tu smo da to ispravimo i da vrednujući ono što ste do sada ostvarili pokažemo da nam je cilj da damo punu podršku kako bi rezultati u narednom periodu bili još bolji”, naveo je Đurašković.

Vuković se zahvalila gradonačelniku na prijemu i podršci i istakla da je njena želja da se iznađe način da se unaprijede uslovi za rad Atletskog kluba “Lovćen” iz kojeg je ponikla i kom želi da se vrati.

“Moja velika želja je da se na neki način odužim klubu, nastavniku Ivu Popoviću i djeci kojoj želim biti primjer da se uz puno truda i rada i u otežanim uslovima mogu postići vrhunski rezultati”, rekla je ona dodajući da ubrzo nastavlja sa treninzima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018