Počinje izgradnja zgrade za socijalno stanovanje
29.12.2021

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan i izvršni direktor cetinjske kompanije Bombeton Nebojša Đukanović potpisali su ugovor o izgradnji prve faze zgrade za socijalno stanovanje u Belvederskoj ulici.

„Ovo je dobra vijest za naše sugrađane i sugrađanke koji su u stanju socijalne potrebe. Gradimo 30 stanova za socijalno stanovanje. Podsjetiću i da smo, po ovom osnovu, u prethodnom periodu dali na korišćenje 30 stambenih jedinica“, naveo je Kašćelan.

On je kazao da mu je posebno drago što će zgradu socijalnog stanovanja graditi cetinjska firma Bombeton, kojoj je poželio uspješan rad, za koji vjeruje da će biti na zadovoljstvo obje ugovorene strane.

„Nadam se da ćete nakon realizacije ugovora biti zadovoljni i kvalitetom gradnje i brzinom izvođenja radova“, rekao je izvršni direktor Bombetona Nebojša Đukanović. 

Izgradnja zgrade za socijalno stanovanje trebalo bi da počne u januaru 2022. godine ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Objekat bi trebalo da ima 30 stanova, od kojih pet garsonjera, 13 jednosobnih stanova, 11 dvosobnih i jedan trosobni stan.

Svi stanovi imaće obezbijeđeno parking mjesto i ostavu u suterenu. Zgrada se nalazi na 800 metara od istorijskog jezgra grada. Ukupna vrijednost ugovorenih radova prve faze iznosi oko 317,5 hiljada eura sa PDV.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018