Na Cetinju organizovano Opštinsko školsko prvenstvo
22.10.2021

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa Crnogorskim školskim sportskim savezom organizovao je Opštinsko školsko prvenstvo za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije cetinjske opštine za 2021. godinu.

Učestvovalo je 137 takmičara, od kojih 55 iz osnovnih i 82 iz srednjih škola.

Osnovci su se takmičili u fudbalu, rukometu i odbojci. Fudbalska i rukometna ekipa Osnovne škole „Njegoš“ ostvarila je pobjede nad vršnjacima iz Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred“, dok su u takmičarke OŠ LPO bile bolje od vršnjakinja u odbojci.

Sredjoškolci i srednjoškolke nadmetali su se u košarci, fudbalu, rukometu i odbojci, a bili su podijeljeni u dvije ekipe – Gimnazija i Srednja stručna škola.

Tim Srednje stručne škole imao je bolji rezultat u fudbalu, a Gimnazije u rukometu i košarci. Duel među odbojkašicama biće igran narednih dana.  

Košarkašice i rukometašice Gimnazije izborile su direktno učešće na Regionalnom školsko prvenstvu.

Školske timove predvodili su profesori Pero Petričević (OŠ „Njegoš“), Maja Vicković i Nikola Lipovina (OŠ „Lovćenski partizanski odred“), Luka Lagator (Gimnazija) i Igor Kvesić (Srednja stručna škola). Sve mečeve sudile su savezne sudije.

Prijestonica Cetinje je svim pobjednicima dodijelila pehare, a podržaće i njihov odlazak na Regionalno i Državno školsko prvenstvo.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018