Bezbjednost učenika na prvom mjestu
03.04.2019

Prva faza radova obuhvatiće obilježavanje pješačkih prelaza ispred obrazovnih ustanova na Cetinju – osnovnih škola „Njegoš“ i „Lovćenski partizanski odred“, zgrade Gimnazije i Srednje likovne škole „Petar Lubarda“.

Cilj je dodatno unapređenje bezbjednosti učesnika u saobraćaju, a posebno učenika. U prvoj fazi biće obilježeni i pješački prelazi ispred Doma zdravlja i bolnice „Danilo I“, nakon čega će radnici Komunalnog nastaviti sa obilježavanjem horizontalne saobraćajne signalizacije, prema prioritetima, u gradu.

Prijestonica Cetinje je iz Kapitalnog budžeta za 2018. godinu kupila mehanizaciju za obilježavanje horizontalne signalizacije, nakon čega je gradsko Komunalno preduzeće organizovalo odgovarajuću obuku radnika. U međuvremenu je formirana i posebna služba u Komunalnom, koja će se baviti saniranjem gradske komunalne  infrastrukture.

Nabavka ove i druge mehanizacije i opreme, dio je ukupnih napora Prijestonice Cetinje da unaprijedi rad gradskog komunalnog preduzeća, komunalnu kulturu grada i smanji troškove po osnovu angažovanja firmi sa strane za ove poslove. 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018