Nova mehanizacija unaprijediće komunalne usluge
05.11.2018

Gradonačelnik je kazao da je zadovoljan radom „Komunalnog", ističući uvjerenje da će zaposleni na zdravim osnovama nastaviti da šalju u svijet lijepu sliku grada.

On je naglasio da je Prijestonica ove godine izdvojila 100.000 za nabavku mehanizacije koja će ovom Društvu uveliko olakšati rad u narednom periodu i obećao dodatna ulaganja u cilju unapređenja usluga i bržeg i efikasnijeg reagovanja, naročito tokom zimskih mjeseci.

„Prijestonica će sljedeće godine iz budžeta opredijeliti 150.000 eura za nabavku vozila i opreme kako bi se službe ekipirale i u potpunosti odgovorile izazovima u zimskom periodu”, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Direktor Zvicer rekao je da je, zahvaljujući naporima gradske uprave, značajno povećan kvalitet pružanja komunalnih i dodatnih usluga.

„Zahvaljujući sredstvima koje je izdvojila Prijestonica D.O.O. „Komunalno" je opremljeno sa radnom mehanizacijom – mašinom za čišćenje javnih površina, novim vozilom za pražnjenje plastičnih korpi zapremnine 240 litara i novom mašinom za obilježavanje horizontalne signalizacije na saobraćajnicama”, istakao je on.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018