Prijestonica Cetinje donirala vozilo Odjeljenju bezbjednosti Cetinje
10.06.2024

Prijestonica Cetinje donirala je novo vozilo Odjeljenju bezbjednosti Cetinje u cilju unapređenja kapaciteta i efikasnosti rada zaposlenih.

 

Prilikom uručenja donacije, zamjenik gradonačelnika Prijestonice Marko Brnović istakao je važnost kontinuirane podrške službama bezbjednosti i poručio da će Prijestonica Cetinje nastaviti da podržava sve inicijative koje doprinose njihovom boljem funkcionisanju, unapređenju uslova rada zaposlenih, kao i jačanju ukupne bezbjednosti u zajednici.

 

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Miljan Ćirović izrazio je zahvalnost gradskoj upravi na vrijednoj donaciji, koja će, kako je naveo, dati dodatnu motivaciju da bezbjednosna situacija na Cetinju bude još bolja i da naš grad bude sigurno stanovište za sve njegove građane i sigurna destinacija za sve turiste koji u velikom broju posjećuju naš grad.

 

Ova donacija dio je programa podrške koji Prijestonica Cetinje pruža različitim institucijama i organizacijama u gradu, u cilju poboljšanja njihovog funkcionisanja i kapaciteta za pružanje usluga građanima.

 

Vrijednost donacije je 16.300,00 eura.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018