Đurašković: Uspjesi Kik-boks kluba „Lovćen“ za poštovanje
03.04.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas kik-boksera Jovana Lipovinu koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Svjetskom kupu u italijanskom Jezolu.

 

Čestitajući na osvojenoj medalji, Đurašković je kazao da će Prijestonica i u narednom periodu podržavati rad Kik-boks kluba „Lovćen“ kao i pojedinačne nastupe takmičara. Istakao je da su rezultati koje klub postiže za posebno poštovanje i poželio kontinuitet uspješnog rada u budućem periodu.

 

Sastanku je prisustvovao i trener kluba Janko Kuzman koji se zahvalio gradonačelniku na prijemu i podršci koju pruža Kik boks klubu „Lovćen”, kao i što na adekvatan način vrednuje i nagrađuje njihove sportske rezultate.

 

Podsjetimo, član cetinjskog „Lovćena“ do trofeja je došao u disciplini lou-kik, u kategoriji juniora do 54 kilograma. Lipovina je u Jezolu zabilježio tri trijumfa, a eliminisao je borce iz Moldavije, Bugarske i u finalu, domaćeg kik-boksera, Italije. Dominantan nastup potvrdio je pobjedom u finalu, prekidom u prvoj rundi i time ostvario veliki rezultat za Kik boks klub „Lovćen“ i naš grad.

 

Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu za Lipovinu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018