Đurašković: Najoštrije osuđujem sraman napad na Oskara Hutera
20.01.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković reagovao je na izjavu poslanika PES-a Darka Dragovića koji je juče u Skupštini Crne Gore, umjesto argumentacije, odlučio da broji krvna zrnca i mjeri osjećaj pripadnosti Crnoj Gori poslaniku Oskaru Huteru.

 

“Sa gospodinom Huterom sam u proteklih par godina imao vrlo oštre političke polemike i u Skupštini Prijestonice i u medijima, ali ovakvu vrstu napada na njega oštro osuđujem. Kao gradonačelnik svih građana ponosan sam što porodica Huter živi i stvara u našem gradu”, kazao je Đurašković.

 

On je istakao da je Crna Gora dovoljno široka za svu njenu đecu, bez obzira kako se zovu, koje su nacije, koje su vjere ili kakva im je bilo koja druga specifičnost.

 

“Mi  smo na Cetinju ponosni na sve različitosti koje smatramo bogastvom Crne Gore, a ukoliko rukovodstvo PES-a misli da je ovo sramno obraćanje poslanika Dragovića put u Evropu, onda im moram poručiti da su ovakve izjave put u fašizam i podvajanje građana na one prvog i drugog reda. Ovakve bestidne napade na Oskara Hutera i njegovu porodicu, a ranije našeg sugrađanina Bobana Batrićevića smatram dijelom istog, velikosrpskog, orkestra kojem ćemo pokazati da su Cetinje i Crna Gora i jaki i vječni”, naveo je Đurašković u reagovanju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018