Uspješno završena druga "Novogodišnja priča u Prijestonici"
10.01.2024

Koncertom regionalne zvijezde Petra Graša, sinoć je uspješno završena druga „Novogodišnja priča u Prijestonici”.

 

Tokom 30 dana trajanja bazara, Cetinje je bilo jedna od najprestižnijih prazničnih destinacija u Crnoj Gori. Sa željom da našim sugrađanima i gostima omogućimo da u toku praznika imaju dobru zabavu u Prijestonici, na Dvorskom trgu nastupili su najbolji regionalni muzički izvođači: Nataša Bekvalac, Tropiko bend, Dženan Lončarević, Džejla Ramović, Tap 011, Peđa Jovanović, Perper i mnogi drugi izvođači i DJ-evi.

 

Osim nastupa na Dvorskom trgu, Novogodišnju priču obilježio je prvi „Dječiji grad“ u Crnoj Gori sa raznovrsnim programom za djecu. Za naše najmlađe sugrađane obezbijedili smo besplatno klizalište i karusel, a na Balšića pazaru svakodnevno su uživali u predstavama, karaokama, koncertima i radionicama.

 

“Novogodišnja priča u Prijestonici” ove godine zabilježila je rekordan broj posjetilaca iz gotovo svih krajeva Crne Gore.

 

Podsjetimo, “Novogodišnja priča u Prijestonici” otvorena je 9. decembra prethodne godine, a organizatori su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu.

 

Organizacija bazara ne bi bila moguća bez saradnje sa našim partnerima, čije donacije su ovaj događaj učinile nezaboravnim za sve posjetioce.

 

Posebno se želimo zahvaliti generalnom sponzoru bazara Erste banci, kao i zlatnom partneru manifestacije Vezuv-Volcanu. Zahvaljujemo se i ostalim sponzorima koji su prepoznali značaj ove manifestacije i podržali našu želju da Prijestonica postane praznična destinacija: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Fondacija “Radmila”, Trgovački lanac Voli, Nani-prom d.o.o, Martex d.o.o, Bombeton d.o.o, Restoran Taverna, Vujanović apartments, 357 bakery, Humci d.o.o, Caffee Napoli, Hotel Dapčević, Hotel Gradska.

 

Zahvaljujemo se i našim medijskim sponzorima: Radio televiziji Crne Gore, Radio televiziji Cetinje, Televiziji E, Radio televiziji Budva, Elmag, Mag i El radiju, koji su nam tokom trajanja bazara pružali podršku putem svojih medijskih kanala i bili od neprocjenjive važnosti za promociju ove manifestacije.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018