Partneri i sponzori bazara "Novogodišnja priča u Prijestonici"
08.12.2023

Ponosni smo što možemo predstaviti sjajne sponzore i partnere druge „Novogodišnje priče u Prijestonici“, koja će se održati od 09. decembra do 08. januara.

Organizacija bazara u Prijestonici ne bi bila moguća bez predanosti i saradnje sa našim partnerima, čije donacije čine ovaj događaj ne samo mogućim, već i nezaboravnim za naše sugrađanke i sugrađane, ali i sve posjetioce.

Posebno se želimo zahvaliti sljedećim sponzorima, čije smo partnerstvo s ponosom istakli:

Erste banka – Generalni sponzor bazara

Vezuv-Volcano – Zlatni partner manifestacije

Njihova podrška omogućila nam je stvaranje ugodnog okruženja na bazaru, koje će svim posjetiocima u predstojećim danima pružiti nezaboravno iskustvo puno prazničnog raspoloženja.

Ovim putem želimo izraziti duboku zahvalnost i ostalim sponzorima koji su prepoznali značaj ove manifestacije i podržali našu želju da Prijestonica postane nezaboravna praznična destinacija:

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Fondacija “Radmila”

Trgovački lanac Voli

Nani-prom d.o.o.

Martex d.o.o.

Bombeton d.o.o.

Restoran Taverna

Vujanović apartments

357 bakery

Humci d.o.o.

Caffee Napoli

Hotel Dapčević

Hotel Gradska

Zahvaljujemo se i našim medijskim pokroviteljima: Radio televiziji Crne Gore i Radio televiziji Cetinje, kao i medijskim sponzorima: E televiziji, Radio televiziji Budva i Elmag, Mag i El radiju, koji će nam tokom trajanja bazara pružati podršku putem svojih medijskih kanala i biti od neprocjenjive važnosti za promociju ove manifestacije.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018