Na Cetinju otvoren proljećni bazar „Maj u hiljadu boja“
18.05.2024

Spektakularnim koncertima Vlatka Stefanovskog i Damira Urbana na Cetinju je sinoć otvoren proljećni bazar „Maj u hiljadu boja“.

 

Pod vedrim nebom Prijestonice, ljubitelji gastronomije i dobre muzike uživali su u prvoj večeri bazara.

 

Manifestacija se nastavlja danas od 11 sati dnevnom žurkom. Večeras u 19 sati na Dvorskom trgu će nastupiti Duo Sanja i Mija sa prijateljima (Bokeljski zvuci), a od 21 sat cetinjska grupa Perper. U nedjelju veče od 21 sat nastupiće Adi Šoše i Al music band.

 

Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović.

 

Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina.

 

22. maj biće u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa.

 

Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu.

Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje, lokalna Turistička organizacija i Centar za kulturu Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018