Gradonačelnik Đurašković sa saradnicima obišao naselje Gipos
12.04.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima obišao je danas naselje Gipos i razgovarao sa građanima.

 

Đurašković je naveo da su se tokom obilaska upoznali sa ključnim problemima naselja Gipos i definisali određene prioritete koji će se rješavati tokom narednih mjeseci.

 

„Jako sam zadovoljan odzivom građana. Naše sugrađanke i sugrađani prepoznaju da smo spremni da rješavamo probleme u saradnji sa njima i iz naselja u naselje je odziv građana sve veći. Narednih mjeseci nastavljamo sa obilascima drugih naselja i ja se nadam da ćemo Program razvoja Prijestonice za 2025. godinu koncipirati na bazi onoga što su stvarni zahtjevi građana svih cetinjskih naselja, ali i građana mjesnih zajednica na teritoriji Prijestonice“, kazao je gradonačelnik.

 

Tokom susreta, građani su istakli glavne probleme kao što su uređenje trotoara i staza kroz naselje, odlaganje otpada, orezivanje drveća i hortikulturno uređenje.

 

U okviru programa “Građani pitaju”, gradonačelnik Đurašković će i u narednom periodu redovno obilaziti gradska naselja i razgovarati sa građanima, a o datumu i mjestu okupljanja javnost će biti blagovremeno obaviještena.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018