Prijestonica novogodišnjim paketićima obradovala mališane iz vrtića
27.12.2023

U susret novogodišnjim praznicima Prijestonica Cetinje obezbijedila je novogodišnje paketiće za djecu Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“. Paketiće, za oko 500 mališana, uručio je gradonačelnik Nikola Đurašković.

 

On je djeci čestitao predstojeće praznike, uz želje da uvijek budu veseli i nasmijani i izrazio zadovoljstvo što će od 1. januara Cetinje biti prvi grad u Crnoj Gori sa besplatnim vrtićem.

 

Mališani i njihovi vaspitači priredili su  bogat program u susret Novoj godini sačinjen od recitacija, plesnih koreografija i glume, u kojem su učestvovala djeca iz srednje i starije grupe, ali i najmlađi mališani.

 

Osim gradonačelnika Đuraškovića, svečanosti u vrtiću u Jabučkoj ulici, prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Ana Novović i v.d. sekretarke Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milić.

 

Prijestonica Cetinje je novogodišnje poklone obezbijedila i za djecu iz romskog naselja sa Zagrablja, korisnike Centra za dnevni boravak djece sa smetanja u razvoju i odraslih lica sa invalididetom u Prijestonici, kao i pacijente Dječijeg odjeljenja Opšte bolnice „Danilo I“, koji će biti uručeni tokom narednih dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018