Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio cetinjske kikboksere vicešampione svijeta
11.10.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenici gradonačelnika Ana Novović i Miloš Mudreša, sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević upriličili su prijem za reprezentativce Crne Gore i takmičare Kiks boks kluba „Lovćen“.  Na Svjetskom kadetskom i juniorskom prvenstvu održanom u Italiji, takmičari Pavle Vušurović i Mirko Božović osvojili su srebro, dok je takmičar Jovan Lipovina zauzeto visoko peto mjesto.

Gradonačelnik je čestitao takmičarima na izvanrednim rezultatima i osvojenim titulama, istakavši da se ovime samo nastavio niz vrhunskih rezultata koje kontinuirano ostvaruje Kik boks klub „Lovćen“ na čelu sa trenerom Jankom Džimom Kuzmanom.

„Ove vicešampionske titule su uspjeh koji zaslužuje pažnju ne samo Cetinja, nego i cijele države i rezultat su kvalitetnog rada takmičara, trenera i  cjelokupnog menadžmenta u klubu“, naveo je gradonačelnik, dodavši da je sport najbolji način da promovišemo i grad i državu.

Gosti su se zahvalili na prijemu i podršci koju grad pruža klubu u kontinuitetu, naglasivši da je ta podrška od ključnog značaja za dalji rad i napredovanje kako pojedinačnih takmičara, tako i kluba u cjelini.

Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu za osvajače medalja.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018