Otkazan Montenegro Beer Fest
06.08.2021

Prijestonica Cetinje, Beogradska kulturna mreža i MNEvent, kao produkcijski tim Montenegro beer festa, donijeli su odluku o otkazivanju ovogodišnjeg festivala.

Uvažavajući veoma složenu epidemiološku situaciju na Cetinju i u Crnoj Gori, kao i rizik po zdravlje koji nose veliki događaji, donijeta je odluka o otkazivanju drugog Montenegro beer festa.

Izazovna vremena, kojima svjedočimo u posljednjih gotovo dvije godine, zahtijevaju mudre i odgovorne odluke i postupanja, koje će biti na korist zajednice i svih pojedinaca koji je čine.

Produkcijski tim Montenegro beer festa nastaviće da priprema festival za 2022. godinu i da dodatno unapređuje ovu manifestaciju, po kojoj će Cetinje biti dodatno prepoznato na turističkoj i kulturnoj mapi Evope u godinama koje slijede.

Izuzetan organizacijski nivo koji je festival postavio, odličan izbor izvođača, sjajna atmosfera, dobro organizovani i osmišljeni prateći programi, visoka bezbjednost učesnika i izvođača, samo su neki od repera kojih ćemo se držati i u narednom periodu.

Drugi Montenegro Beer Fest trebalo je da bude održan od 14. do 16. avgusta na Cetinju. 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018