Predstavnici Prijestonice Cetinje na sajmu sporta u Tivtu
06.03.2020

Cetinje je prepoznato po vrhunskim sportistima i njihovim rezultatima koji služe za ponos gradu i državi, kazao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan tokom posjete sajma sporta koji je u Tivtu za tu i opštine Herceg Novi, Budva i Kotor, kao i za Prijestonicu Cetinje, organizovalo Ministarstvo sporta i mladih.

Sajam, koji je organizovan u sklopu obilježavanja Dana reprezentacija - 10. marta, posjetila je i sekretarka Senata Prijestonice Cetinje Silvana Radonjić.

Gradonačelnik Kašćelan je sa ministrom sporta i mladih Nikolom Janovićem i predsjednicima opština Tivat i Budva, Sinišom Kusovcem i Markom Carevićem, obišao štandove cetinjskih klubova koji su učesnici sajama.

On je kazao da mu je drago što su cetinjski sportski klubovi učesnici sajma, jer se Prijestonica ponosi rezultatima koje postižu u svojim klubovima i u reprezentaciji.

„Ponosimo se našim reprezentativcima i reprezentativkama, jer vjerujemo da nema veće časti za jednog sportistu od te da igra za svoju reprezentaciju. To je čast i za grad iz kojeg ti sportisti i sportistkinje dolaze“, rekao je gradonačelnik Kašćelan.

On je naveo da Prijestonica Cetinje vodi računa o svojim sportskim klubovima, te da je unapređenje uslova za rad, igranje utakmica i treniranje stalna obaveza.

Ministarstvo sporta i mladih ove godine je obilježavanje Dana reprezentacija proširilo i na loklani nivo, s namjerom da dodatno doprinese afirmaciji i promociji sporta kroz povezivanje sportskih klubova iz različitih opština. 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018