Završeno asfaltiranje puta Barjamovica-Komani
06.12.2020

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević i direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić, sa saradnicima, obišli su danas završene radove na asfaltiranju puta Barjamovica – Komani, u dužini od 6,5 kilometara.

Gradonačelnik Kašćelan zadovoljan je što se konačno ispunila vjekovna želja stanovnika Katunske nahije, koja se na ovaj način povezala sa Komanima.

„Našim sugrađanima i mještanima ovih krajeva omogućiće lakši pristupi Danilovgradu i Podgorici, a posebnu zahvalnost dugujemo Vojsci Crne Gore i bivšem ministru Predragu Boškoviću, koji nam je izašao u susret kako bi završili jedan vrijedan i značajan projekat za sve tri opštine“, rekao je on.  

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zadovoljan je završetkom ovog važnog i vrijednog zajedničkog projekta.

„Uradili smo jednu veliku stvar za ove tri opštine, dakle novi put dužine 6,5 kilometara koji će povezati dio Katunske nahije koji pripada glavnom gradu sa srcem stare Crne Gore, odnosno Barjamovicom, Velestovom i Čevom“, istakao je Vuković naglašavajući da je ova investicija vrijedna gotovo 400.000 eura.

On se zahvalio Vojsci Crne Gore, odnosno Inženjerskoj četi, koja je vrijedno radila godinu, na nepristupačnom terenu, probijajući trasu, na čemu posebna zahvalnost pripada bivšem ministru odbrane Predragu Boškoviću.

„Uprava javnih radova je u značajnoj mjeri finansirala izvođenje radova na ovoj trasi i bila tu da podrži ovakve naše napore, tako da, zahvalnost dugujemo direktoru Nuhodžiću, kao i mojim uvaženim kolegama, predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu“, saopštio je Vuković.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević  istakla je da je veoma ponosna što je dio ovog projekta, zajedno sa Glavnim gradom i Prijestonicom Cetinje.

“Želim da čestitam mojim sugrađanima Katunjanima, što smo uradili zajedničku pravu stvar i realizacijom ovog projketa otvorili srce Katunske nahije. Ponosna sam na Vojsku Crne Gore koja je godinu dana radila da bi pripremila ovaj put za asfalt i naravno na Upravu javnih radova i gradsko preduzeće „Putevi“ Podgorica koji uvijek kada je potrebno daju doprinos realizaciji ovakvih i sličnih projekata”, naglasila je Kovačević.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018