Čestitka gradonačelnika Aleksandra Kašćelana povodom 13. jula Dana državnosti
13.07.2020

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao je danas građanima i građankama Cetinja i Crne Gore Dan državnosti i Dan ustanka naroda Crne Gore.

„Slobodarska, čestita i junačka Crna Gora, koja je vjekovima bila na braniku slobode, proslavlja danas važne datume iz svoje hiljadugodišnje istorije. Istrajna u svom antifašističkom opredjeljenju, čovjekoljublju i čojstvu, ponosna i blagorodna, naša domovina ostaje posvećena najvišim humanističkim načelima i idejama, u kojima je sloboda kao temeljno pravo uvijek na prvom mjestu. Junaštvo i domoljublje naših đedova obavezuje nas da volimo i čuvamo Crnu Goru kao zenicu oka, kao najveću vrijednost koja nam je ostavljena u amanet, na ponos predaka i potomaka. Srećan Dan državnosti i Dan ustanka naroda Crne Gore“.  

Gradonačelnik Kašćelan jutros je sa predsjednicom Skupštine Prijestonice Cetinje Majom Ćetković i predsjednikom UBNOR-a i antifašista Cetinja Stevanom Radunovićem položio vijence na spomen kosturnicu i spomen ploču na Cetinju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018