srijeda, 28 decembar 2016 12:22

Gradonačelnik Bogdanović uručio poklone djeci u vrtiću „Zagorka Ivanović“

U susret predstojećim praznicima, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović posjetio je Javnu predškolsku ustanovu „Zagorka Ivanović“.

Tokom posjete, gradonačelnik Bogdanović uručio je našim najmlađim sugrađanima poklon pakete gradske uprave.

On je čestitao djeci dolazeće praznike, naglasivši pritom kako je Prijestonica Cetinje i u tekućoj godini imala izuzetnu saradnju sa JPU „Zagorka Ivanović“.

- Uvijek je posebno biti u vašem društvu. U godini koja predstoji, nastaviću da radim na pitanjima koja su od značaja za naše najmlađe stanovnike. Nastavićemo i sa aktivnom podrškom radu vrtića, čime ćemo u još većoj mjeri poboljšati uslove u kojima boravite – kazao je on obraćajući se djeci i zaposlenima u JPU „Zagorka Ivanović“.

Tokom posjete, djeca su priredila i prikladan kulturni program, u kojem je učestvovao i djeda mraz.

Nakon susreta sa djecom i dodjele poklona, gradonačelnik Bogdanović sastao se i sa rukovodstvom i vaspitačima JPU „Zagorka Ivanović“. Tokom razgovora sa direktoricom pomenute ustanove Senkom Vuksanović, više riječi bilo je o radu u godini na izmaku, te o planovima za naredni period. Naglašeno je i kako je protekli period bio izuzetno uspješan u pogledu saradnje Prijestonice Cetinje i JPU „Zagorka Ivanović“, što je ujedno i najbolja osnova za njeno dalje unaprijeđenje u 2017. godini.