Prijestonica ponosna na uspjeh pionira RK „Lovćen“
08.07.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i zamjenica gradonačelnika Ana Novović upriličili su prijem za pionire Rukometnog kluba "Lovćen" (2008. godište) koji su osvojili Kup Crne Gore za sezonu 2023-2024.

 

Gradonačelnik Đurašković je istakao da je ponosan na naše mlade sportiste koji su svojim trudom, zalaganjem i sportskim duhom postigli izvanredne rezultate u prethodnom periodu.

 

"Vi ste pravi ambasadori našeg grada i dokaz da Cetinje ima svijetlu budućnost u sportu“, poručio je gradonačelnik obraćajući se mladim sportistima.

 

Rukometni klub "Lovćen" se zahvalio gradonačelniku na prijemu i podršci, ističući da će nastaviti da rade na promociji sporta i zdravih stilova života među mladima.

 

Prijemu su prisustvovali i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje sport i mlade Jelena Milić i treneri Miloš Vulićević, Rajko Popović i Filip Popović.

 

Pionirska selekcija Rukometnog kluba „Lovćen“ četiri godine zaredom je prvak Crne Gore. U januaru ove godine na Međunarodnom turniru u Sarajevu osvojili su drugo mjesto. Sedam igrača kluba su članovi pionirske reprezentacije Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018