Sjutra počinje naplata parkinga na Cetinju
30.06.2024

Naplata parkinga putem SMS-a, samouslužnih aparata i mobilne aplikacije počeće sjutra (1. jula) nakon što je uspješno završen probni period funkcionisanja sistema.

 

Cijena parkinga po započetom satu u Zoni I (Studentski trg, Parking kod Opštine, Šantićeva ulica, Balšića Pazar I i II, Ulica 13. novembra, Sportski centar) iznosi 0,30 eura.

 

Plaćanje na otvorenim parkinzima vrši se slanjem SMS-a sa brojem zone i registarskom tablicom automobila (npr. 1 (razmak) CTAB123) na broj 14557.

Na zatvorenom parkingu (sa rampom) račun se plaća na izlaznoj rampi ili na naplatnom uređaju sa gotovinom ili karticom. Prijestonica Cetinje omogućila je i brzu i jednostavnu mogućnost kupovine parking karte za odabranu zonu putem mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.

 

Stanari, zaposleni, pravna lica i preduzetnici imaju mogućnost kupovine mjesečnih karata po povlašćenim uslovima. Dokumentaciju neophodnu za kupovinu mjesečnih karata (potvrdu o prebivalištu ili potvrdu o zapošljenju i kopiju saobraćajne dozvole) potrebno je dostaviti u prostorijama d.o.o. Komunalno Cetinje koje se nalaze na Balšića pazaru.

 

Primarni cilj ovog projekta je rješenje dugogodišnjeg problema nedostajućih parking površina u gradskom jezgru, kao i da se na najbolji način uredi oblast parkiranja i omogućiti sugrađanima i posjetiocima nesmetano korišnjenje kapaciteta javnih parking površina u užem jezgru grada.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018