Završena manifestacija „Maj u 1000 boja“
23.05.2024

Manifestacija „Maj u hiljadu boja“, koja je organizovana na Cetinju povodom Dana nezavisnosti, uspješno je završena.

 

Tokom trajanja bazara, Cetinje je bilo epicentar dobre zabave, a događaji su okupili veliki broj posjetilaca. Sa željom da našim sugrađanima i gostima omogućimo da u toku praznika uživaju u Prijestonici, na Dvorskom trgu nastupili su najbolji regionalni muzički izvođači: Severina Vučković, Damir Urban, Vlatko Stefanovski, Adi Šoše, Perper, Jadranka Barjaktarović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović, Darko Martinović i Luka Radović.

 

“Maj u hiljadu boja” otvoren je 17. maja, a organizatori su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu.

 

Organizacija manifestacije “Maj u hiljadu boja” ne bi bila moguća bez saradnje sa našim partnerima, čije donacije su ovaj događaj učinile nezaboravnim za sve posjetioce.

 

Posebno želimo da se zahvalimo generalnom sponzoru bazara Erste banci, kao i ostalim partnerima koji su prepoznali značaj ove manifestacije: Telemach, Trgovački lanac Voli, Nani-prom d.o.o, Bombeton d.o.o, Avio Petrol, Step sport, Humci d.o.o, Hotel Dapčević.

 

Zahvaljujem se i našim medijskim sponzorima: Radio televiziji Crne Gore, Radio televiziji Cetinje, Televiziji E, Gradskoj televiziji, Radio televiziji Budva, Elmag, Mag i Arena radiju, koji su nam tokom trajanja manifestacije pružali podršku putem svojih medijskih kanala i bili od neprocjenjive važnosti za promociju događaja.

 

Zahvaljujemo se svim građanima Crne Gore koji su bili na Cetinju i zajedno sa nama proslavili Dan nezavisnosti.

 

Radujemo se sljedećem izdanju manifestacije "Maj u hiljadu boja" i nadamo se da ćemo i sljedeće godine zajedno stvarati nove uspomene.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018