Održana šesnaesta sjednica Skupštine Prijestonice
22.03.2024

Skupština Prijestonice Cetinje usvojila je Program mjera podsticaja za proizvodnju i pružanje usluga za 2024. godinu kao i Prijedlog Odluke o usvajanju Lokalnog energetskog plana Prijestonice Cetinje 2024 -2033. godinu.

Zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Marko Brnović podsjetio je da su prvi put budžetom Prijestonice za 2023. godinu planirana i obezbijeđena sredstva za podršku razvoju proizvodnje i pružanja usluga u cilju unapređenja poslovnog ambijenta u Prijestonici, davanju dodatnog impulsa u otklanjanju biznis barijera, razvoju ženskog preduzetništva, razvoju preduzetničkih inicijativa, kao i pomoć lokalnim poljoprivrednim proizvođačima. 

Na današnjem zasijedanju, između ostalog, usvojen je i Prijedlog Odluke o donošenju Lokalnog akcionog plana za mlade Prijestonice Cetinje za 2024. godinu kao i Izvještaji o radu sa finansijskim izvještajem za 2023. godinu Društva sa ograničenom odgovornošću “Agencije za razvoj i podršku poslovanju”, te Javnih ustanova Centar za kulturu i Narodne biblioteke i čitaonice “Njegoš”, a usvojen je i Izvještaj o realizaciji plana i programa rada sa finansijskim izvještajem za 2023. godinu Javne ustanove Centar za Dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018