Čestitka gradonačelnika Nikole Đuraškovića povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena
08.03.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je čestitku sugrađankama povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena:

"Uvažene sugrađanke,

Sa velikim poštovanjem i iskrenom zahvalnošću, u ime gradske uprave Prijestonice Cetinje, želim vam uputiti najtoplije čestitke i najljepše želje povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena.

Današnji dan je prilika da odamo zahvalnost svim ženama koje svojom snagom, inteligencijom i posvećenošću čine naš grad boljim mjestom za život, kao i važan podsjetnik na potrebu da se i dalje borimo za ravnopravnost, pravdu i poštovanje prema svakoj od njih.

Žene su uvijek bile naša snaga, inspiracija i najhrabriji dio našeg puta ka očuvanju slobode i dostojanstva čovjeka. Zato želim posebno istaći vašu sposobnost da istovremeno budete stubovi svojih porodica, ali i da pokrivate ključne pozicije u gradskoj upravi Prijestonice Cetinje, da budete inicijatori mnogih društvenih promjena, istaknute preduzetnice, privrednice i oslonci naše zajednice.

Ovom prilikom, iskazujem veliku zahvalnost svima vama za neizmjerni doprinos, jer vaš rad, ideje i energija čine našu zajednicu jačom, inkluzivnijom i inspirativnijom za sve nas. Neka ovaj dan bude prilika da se slavi vaša uloga, uspjesi i neiscrpna snaga i još jednom vam čestitam ovaj značajan datum, sa željom da uvijek, kao i do sada, budete najsnažniji i najljepši stub naše Prijestonice!"

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018