Đurašković: U narednoj godini nastavićemo da gradimo bolju budućnost za sve građane Cetinja
31.12.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uputio je novogodišnju čestitku sugrađankama i sugrađanima i poželio im srećnu i uspješnu 2024. godinu:

 

„Drage sugrađanke i sugrađani,

 

Za nama ja godina koju ponosno ispraćamo budući da smo u njoj zajedno ostvarili značajne rezultate, slijedeći planove i ciljeve koje smo postavili i ono u što smo vjerovali.

 

Protekla godina obilježena je predanim radom i zajedničkim trudom kako bismo ostvarili našu viziju Cetinja kao poželjnog doma za život i rad svih onih koji grade svoju budućnost upravo ovdje. Intenzivno smo radili na izgradnji nove i rekonstrukciji postojeće putne i javne infrastrukture, novih sportskih sadržaja, razvoju ruralnog područja, kreiranju nove turističke ponude i vođenju odgovorne socijalne politike. Posebna pažnja posvećena je našim najmlađim sugrađanima, osiguravajući im besplatne vrtiće, nova igrališta, prostore za igru i rekreaciju, kao i sve druge uslove koji su ključni za srećno djetinjstvo i razvoj.

 

Mnoštvo je i drugih razloga da u Novu godinu uđemo zadovoljni i ponosni - snažno  smo izgradili temelje kako bismo s optimizmom zakoračili u 2024. godinu, uvjereni da ćemo uloženim naporima poboljšati život svih građanki i građana Prijestonice. I u narednoj godini nastavićemo da gradimo bolju budućnost za sve nas, a realizacijom značajnih investicija koje su planirane snažno ćemo uticati na poboljšanje ekonomskog ambijenta i stvarati pretpostavke za otvaranje novih radnih mjesta, što ostaje naš prioritet daljeg razvoja Cetinja.

 

Zahvaljujem svim građankama i građanima na neprocjenjivom doprinosu i podršci koji su bili ključni za postizanje ovih rezultata. Gradska uprava Prijestonice Cetinje će i u narednom periodu biti otvorena za sva vaša pitanja, prijedloge i sugestije kako bismo zajedno oblikovali budućnost našeg grada.

U tom duhu, želim da vam naredna godina bude ispunjena zdravljem, uspjehom i ličnom i porodičnom srećom, a uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama i u narednom periodu doprinositi daljnjem napretku naše lokalne zajednice i društva.

 

Srećna Nova 2024. godina!”

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018