Novogodišnja priča u Prijestonici bilježi rekordnu posjećenost
30.12.2023

Novogodišnja priča u Prijestonici ove godine bilježi rekordnu posjećenost. Nastupi najvećih regionalnih zvijezda okupili su na Dvorskom trgu mnogobrojnu publiku iz svih krajeva Crne Gore.

 

Publika je sinoć uživala u nastupu jednog od najboljih interpretatora narodne muzike Peđe Jovanovića kao i u novogodišnjoj bazarskoj ponudi.

 

Dobru posjećenost bilježi i „Dječiji grad“ koji je izazvao simpatije najmlađih sugrađana koji svakodnevno uživaju u besplatnom karuselu i klizalištu ali i drugim sadržajima za djecu.

 

Program "Novogodišnje priče u Prijestonici" nastavlja se i narednih dana kroz novogodišnje dnevne žurke na Dvorskom trgu. U prvim danima Nove godine nastupaće Monika Knezović (02. januar), Bend Crveno i crno (03. januar), DJ Mr Jools (04. januar), Perper (05. januar), Žuti Serhatlić i Zdravko Đuranović (06. januar), Petar Grašo (07. januar).

 

Bazar "Novogodišnja priča u Prijestonici" svečano je otvoren 9. decembra. Organizatori su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018