Novi sadržaji za igru, sport i rekreaciju djece i odraslih u Prijestonici
21.12.2023

Prijestonica Cetinje uspješno je realizovala radove na izgradnji novog dječijeg igrališta, sportskog terena i teretane na otvorenom iza zgrade “Crvenkapa”.

Novi prostor za igru i rekreaciju uređen je na površini od 300m2 čime je i ovaj dio grada dobio nove sadržaje za sportske aktivnosti i druženje.

Dječije igralište, koje će pružiti sigurno i kreativno okruženje za najmlađe stanovnike Prijestonice, opremljeno je modernim dječijim mobilijarom, koji je ugrađen na bezbjednoj podlozi od tartana.

Pored dječijeg mobilijara, postavljena je oprema za street workout i izgrađen novi sportski teren, u cilju podzanja sportske infrastrukture na viši nivo i podsticanja kako mlađih, tako i starijih sugrađana da se bave sportom. Prostor je takođe opremljen i parkovskim mobilijarom - klupama i korpama za otpatke.

Realizacijom ovog projekta još jednom je potvrđeno opredjeljenje gradske uprave da sva gradska naselja dobiju savremena dječija igrališta i nove sportske sadržaje koji će doprinijeti pravilnom razvoju mališana i unapređenju zdravlja naših sugrađana.

Prijestonica Cetinje će i u narednom periodu nastaviti sa istom praksom i promocijom zdravih stilova života, u cilju stvaranja ljepšeg ambijent za život svih građana Cetinja.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018