Gradonačelnik Đurašković dodijelio Aleksandru Vukoviću zahvalnicu za poseban doprinos razvoju lokalne zajednice
11.12.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković uručio je danas zahvalnicu za poseban doprinos razvoju lokalne zajednice sugrađaninu Aleksandru Vukoviću.

Uručujući priznanje, gradonačelnik Đurašković je izrazio snažnu posvećenost gradske uprave da podrži svaku plemenitu inicijativu i istakao da je Aleksandar Vuković svojim aktivnostima i idejama u prethodnom periodu zavrijedio pažnju i poštovanje gradske uprave Prijestonice Cetinje.

“Ovo priznanje simbolizuje nesebičnu želju da se ličnim djelovanjem i doprinosom utiče na opštu dobrobit svih građana Prijestonice, posebno naših najmlađih sugrađana i podsjeća da svaki pojedinac može biti pokretač pozitivnih promjena u svojoj zajednici”, naveo je Đurašković.

Vuković se zahvalio gradonačelniku i naveo da mu je dodijeljeno priznanje pored nagrade Iskra”, najznačajnije i najdragocjenije od svih do sada jer dolazi od njegovog grada, te da je ono ujedno i potvrda da je višegodišnji rad i trud sa najmlađima prepoznat.

“Naše aktivnosti su bazirane na promociji grada i okolnih sela kroz stranicu Visit Cetinje, uz brojne kreativne događaje namijenjene najmlađima, kao što su to bile u posljednjem periodu jesenje radionice, gdje nam je cilj bio da kroz igru i zabavu podstaknemo maštu i kreativnost kod djece”, naveo je Aleksandar Vuković.

Vuković je autor stranice Visit Cetinje, kroz koju organizuje brojne aktivnosti za građane Prijestonice i promoviše naš grad, pokretač prvih škola za talentovanu djecu i volonter, a dobitnik je i priznanja za filantropiju „Iskra“.

Pored zahvalnice, Aleksandru je poklonjen i dron, kako bi na najbolji način i u narednom periodu nastavio da prezentuje našu Prijestonicu, njene potencijale i sve ono što je čini posebnom.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018