Program bazara “Novogodišnja priča u Prijestonici”
05.12.2023

Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu predstavljaju program bazara “Novogodišnja priča u Prijestonici”, koji se i ove godine održava na Dvorskom trgu od 09. decembra do 08. januara.
 

Svečano otvaranje programa sa brojnim iznenađenjima biće upriličeno u subotu, 09. decembra, a glavni dio večeri biće koncert muzičke zvijezde Nataše Bekvalac koji će početi u 20 časova.
 

Tokom 30 dana trajanja manifestacije, na Dvorskom trgu će nastupiti i brojne druge regionalne muzičke zvijezde: Tropico band (15. decembar), Dženan Lončarević (16. decembar), Džejla Ramović (22. decembar), Tap 011 (23. decembar), Peđa Jovanović (29. decembar), Perper (05. januar), Petar Grašo (07. januar), kao i brojni drugi muzički izvođači i DJ-evi.
 

Pripremili smo i bogat dječiji sadržaj: radionice, predstave, druženja sa animatorima i maskotama, kako bismo upotpunili prazničnu ponudu, a ovaj dio programa će se održavati na Balšića pazaru koji se za ovu priliku posebno dekoriše za naše najmlađe posjetioce.
 

Po uzoru na prošlogodišnji bazar koji je nadmašio sva naša očekivanja, na Dvorskom trgu su postavljene montažne kućice prodajnog karaktera, kako bi svi posjetioci mogli da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa.
 

Posebnu čaroliju novogodišnjoj atmosferi i ove godine donijeće besplatno klizalište, koje se postavlja na trgu koji će u predstojećem periodu biti centar prazničnog raspoloženja.
 

Pozivamo sve građanke i građane da isprate predstojeće događaje i budu dio još jedne nezaboravne “Novogodišnje priče u Prijestonici”!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018