Kompanija CWP obezbijedila modernu javnu rasvjetu za Mjesnu zajednicu Čevo
26.10.2023

Vodeća kompanija za razvoj projekata obnovljive energije u jugoistočnoj Evrope – CWP Europe, kroz svoju podružnicu Sun Horizon, a na inicijativu Prijestonice Cetinje, ostvarila je značajnu donaciju Mjesnoj zajednici Čevo, u kojoj razvija projekat solarne elektrane Montečevo.

Kompanija CWP obezbijedila je novu javnu rasvjetu, koja se sastoji od modernih uličnih svjetiljki, a instalacija se realizuje u saradnji sa Sekretarijatom za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje, DOO “Komunalno” Cetinje i Mjesnom zajednicom Čevo.

Donacija ima za cilj da značajno unaprijedi uslove rasvjete na teritoriji Čeva i time direktno doprinese infrastrukturnom razvoju zajednice i pruži praktičan oslonac za građane u njihovim svakodnevnim aktivnostima.

Osiguravajući adekvatno osvjetljenje za Mjesnu zajednicu Čevo, kompanija CWP u saradnji sa Prijestonicom Cetinje postigla je višestruke koristi za lokalnu zajednicu, a prvenstveno unapređenje bezbjednosti mještana i učesnika u saobraćaju, što predstavlja ključni aspekt ovog društveno-odgovornog projekta.

Prepoznajući važnost aktivnog doprinosa lokalnoj zajednici i ostvarivanju održive budućnosti kroz inovativne projekte i partnerstva, CWP Europe pored ove značajne donacije u Mjesnoj zajednici Čevo razvija projekat solarne elektrane Montečevo, koja će biti jedna od najvećih solarnih elektrana u Crnoj Gori.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018