Gradonačelnik Đurašković sa saradnicima obišao radove na rekonstrukciji saobraćajnice i uređenju prostora kod Starog groblja
10.10.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima obišao je danas radove na rekonstrukciji dijela saobraćajnice i uređenju prostora ispred Starog groblja.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo izvedenim radovima koji, kako je naveo, predstavljaju potvrdu jasne opredijeljenosti i posvećenosti gradske uprave rješavanju najznačajnijih infrastrukturnih problema. On je ocijenio da će se realizacijom ovog projekta poboljšati kvalitet života stanovnika ovog dijela grada, izrazivši nadu da će oni, ali i svi građani Cetinja, biti zadovoljni izvedenim radovima.

Projektom je predviđeno uređenje saobraćajnice sa pratećom infrastrukturom, čime će se istovremeno riješiti i dugogodišnji problem odvođenja atmosferskih voda. Investicija obuhvata i izgradnju trotoara i parking prostora, u cilju rješavanja problema parkiranja stanara zgrade Košute i ovog dijela grada, kao i hortikulturno uređenje površina.

Projekat se realizuje kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu i finansira se iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

Izvođač radova je kompanija MIG COMERC d.o.o.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018