Uspješno završene "Male igre budućih šampiona"
25.09.2023

Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje uspješno je realizovao sportsku manifestaciju „Male igre budućih šampiona“.

Ovog vikenda održan je drugi dio pomenute manifestacije, a učešće je uzelo preko 200 takmičara iz osnovnih škola sa teritorije Prijestonice.

U subotu, u Njegoševom parku organizovano je takmičenje u stonom tenisu, vuči konopa, skoku u dalj iz mjesta, zgibovima, čučnjevima i preskakanju vijače, dok je u nedjelju održano takmičenje u rukometu i poligonu spretnosti u Sportskom centru.

Podsjećamo, prethodne nedjelje na otvorenom poligonu JU “Gimnazije” 150 učenika nadmetalo se u basketu 3x3, slobodnim bacanjima, šutiranju trojki, malom fudbalu i tapingu rukom, a najbolje plasiranim takmičarima su, kao i ovog vikenda, dodijeljene diplome i medalje.

„Male igre budućih šampiona“ organizovane su po prvi put u Prijestonici, a u narednom periodu Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade nastaviće sa organizacijom sličnih aktivnosti za naše najmlađe sugrađane, u cilju promocije sporta, fer pleja i zdravih stilova života.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018