“Male igre budućih šampiona”
17.09.2023

Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa osnovnim i srednjim školama sa teritorije Prijestonice, organizuje sportsku manifestaciju „Male igre budućih šampiona“, koja se po prvi put održava u našem gradu.

Ovog vikenda održan je prvi dio pomenute manifestacije, koji je obuhvatio takmičenje u više sportskih disciplina: basket 3x3, slobodna bacanja, šutiranje trojki, mali fudbal i taping rukom.

Učešće je uzelo preko 150 takmičara iz svih osnovnih škola sa teritorije Prijestonice, a najbolje plasiranim takmičarima dodijeljene su diplome i medalje.

„Male igre budućih šampiona“ nastavljaju se sljedećeg vikenda: u subotu 23. septembra 2023. godine u Njegoševom parku organizovaće se takmičenje u disciplinama: stoni tenis, vuča konopa, skok u dalj iz mjesta, zgibovi, čučnjevi i preskakanje vijače,  a sljedećeg dana 24. septembra 2023. godine na otvorenom poligonu JU “Gimnazije” takmičenje u rukometu i poligonu spretnosti. Takmičenja će početi u 10 i trajaće do 13 časova.

Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje će i u narednom periodu nastaviti sa organizacijom sličnih aktivnosti, u cilju promocije sporta, fer pleja i zdravih stilova života.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018