Sportska manifestacija „Male igre budućih šampiona"
15.09.2023

Sekretarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje u saradnji sa osnovnim i srednjim školama sa teritorije Prijestonice, organizuje sportsku manifestaciju pod nazivom „Male igre budućih šampiona“.

Pomenuta manifestacija održava se po prvi put u našem gradu, a ima za cilj promociju zdravih stilova života, sporta i fer pleja, kao i da djeca kroz igru i zabavu zavole sport i aktivno provode slobodno vrijeme.

Ovom manifestacijom predviđeno je više sportskih disciplina, kao što su: basket 3x3, mali fudbal, stoni tenis, rukomet, slobodna bacanja i šutiranje trojki, skok u dalj iz mjesta, taping rukom, čučnjevi i preskakanje vijače.

Prvog vikenda, organizovaće se takmičenje na otvorenom poligonu JU “Gimnazije” Cetinje, od 10 do 13 časova, u sljedećim sportskim disciplinama: basket 3x3, slobodna bacanja i šutiranje trojki (16. septembar) i mali fudbal, taping rukom, čučnjevi i preskakanje vijače (17. septembar).

Drugog vikenda, u subotu 23. septembra 2023. godine u Njegoševom parku organizovaće se takmičenje u disciplinama: stoni tenis, vuča konopa, skok u dalj iz mjesta i zgibovi, a sljedećeg dana 24. septembra 2023. godine na otvorenom poligonu JU “Gimnazije” takmičenje u rukometu i poligonu spretnosti. Takmičenja će početi u 10 i trajaće do 13 časova.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018