Završena sanacija krovnog pokrivača na objektu Sportskog centra
14.09.2023

Sekretarijat za investicije i održivi razvoj Prijestonice Cetinje uspješno je realizovao radove na sanaciji krovnog pokrivača i svjetlarnika na objektu Sportskog centra.

Pored sanacije krova, u okviru projekta rekonstrukcije Sportskog centra Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu završila radove na sanaciji fasade, zamjeni stolarije i oluka, što je uslovilo da objekat postane energetski efikasniji.

Realizacijom ovog projekta riješeni su višedecenijski problemi prokišnjavanja prostorija i vlage, čime su stvoreni uslovi da svi sportisti, zaposleni i drugi korisnici usluga i prostorija Sportskog centra na bolji i kvalitetniji način obavljaju svoje redovne aktivnosti.

Izvođač radova na adaptaciji krovnog pokrivača je cetinjska firma „Bombeton“, a projekat je realizovan kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje i finansiran iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici, dok su radovi na zamjeni stolarije realizovani kroz međunarodni IPA program za Pametno upravljanje energijom i promociju obnovljivih izvora energije (INER).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018