Završen Montenegro Beer Fest: Noći koje će Cetinje i Crna Gora pamtiti
31.07.2023

U protekla tri dana, Prijestonica Cetinje i Montenegro Beer Fest bili su epicentar sjajne atmosfere, dobre muzike, zabave i pozitivne energije.

Treći i posljednji dan trećeg Montenegro Beer Fest-a bio je veliko finale ovog festivala sa rekordnom posjećenošću i spektakularnim nastupima Isaka Šabanovića, Bajage i instruktora i Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica.

Isak Šabanović, svojim izvanrednim nastupom i prepoznatljivim performansom oduševio je sve prisutne, prenoseći svoju strast prema muzici na publiku, dok su Bajaga i instruktori svojim hitovima i energijom dali poseban pečat festivalskoj atmosferi.

Festival je zatvorila Anđela Ignjatović - Breskvica, čiji moderni zvuk i nastup su ostavili snažan utisak na sve posjetioce.

Posljednji dan festivala donio je vrhunsku zabavu i lavinu pozitivne energije, a Montenegro Beer Fest je još jednom dokazao da je nezaobilazni događaj za ljubitelje dobre muzike i piva.

Zahvaljujemo svima koji su podržali treći Montenegro Beer Fest, kao i svim posjetiocima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Vidimo se sljedeće godine da zajedno proživimo još jedno festivalsko iskustvo!

Montenegro Beer Fest organizovan je od strane MNE Event. Pokrovitelji  festivala su Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, a generalni sponzor je VolcanoBet.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018